Voorjaarscollectie damestassen online

De eerste zonnestralen verwarmen je gezicht na een gure winterkou. Dat prikkelt alle zintuigen en doet je verlangen naar heerlijk lang buiten zijn en genieten met vrienden en familie. Het team van ook-leuk stond al te poppelen op de nieuwste voorjaarscollectie online te presenteren... en heeft deze week alvast de eerste spring collectie damestassen online gezet...

Schoudertas 'Oslo'
Een handig croc schouder/heuptasje 'Oslo' met een vak voor mobiele telefoons. Verkrijgbaar in 6 voorjaarskleuren.

heuptas Oslo spring collectie

Crossbody tas 'Praag'
Tasje Praag is een nieuw crossbody heuptas met heel veel vakken en opbergruimte.

damestas crossbody Praag spring collectie

Crossbody tas 'New York Snake'
Een veelzijdig model met ruime vakken en handig middenvak/portemonnee met rits. Voorzien van schouder- en polsband. Een absolute classic onder de schoudertasjes.

crossbody tas new york spring collectie

Schoudertas Bali
Nu al een topper uit eigen productie. Een mooi slanke, tabs uitlopende damestas afgewerkt met platte studs en een gestanst voorvlak. Voorzien van een rits om de tas groter of kleiner te maken. Door z'n langwerpige vorm geschikt voor laptop, tablet, A4 documenten. Voorzien van een kort hengsel en een verstelbare schouderriem. Vervaardigd uit hoogwaardig gebrushed PU materiaal voor een unieke leer look. De binnenzijde is voorzien van een ruim afsluitbaar vak met rits en twee kleine vakken. Bali echt een juweel van een damestas uit de ook-leuk voorjaarscollectie.

schoudertas bali spring collectie

Schoudertas 'Toledo'
Een stoere ruime handtas of schoudertas
De buitenzijde heeft een unieke vakverdeling van stans- en vlechtwerk materiaal, afgewerkt met studs. Uitgevoerd in hoogwaardig gebrushed PU materiaal voor een unieke leer look. De binnenzijde is voorzien van een afsluitbaar vak met rits en twee kleine vakken voor b.v. smartphone of sleutels. Voorzien van stevige handvatten en een verstelbare schouderriem.

schoudertas toledo spring collectie

Als dat geen heerlijk begin van het voorjaar is...

Tot snel,
Ook-Leuk.nl - mode accessoires