Zomer Beachbags collectie

De zomer laat zich van zijn beste kant zien. De tassencollectie van ook-leuk.nl sluit daar naadloos bij aan met echte ruime Beach shoppers tassen. Waarmee je er heerlijk opuit kunt trekken. Naast de damestassen is ook een bijpassende zomercollectie portemonnees, zomerse sjaals en stijlvolle dames armbanden online te vinden. Bekijk alle mode accessoires en laat je inspireren door de Ook-Leuk zomercollectie.

Beach shopper 'Alicante'
Beachbag of super shopper "Alicante" een echte royale shopper geschikt voor vele doeleinden, strand, shoppen en vakantie. Uitgevoerd in twee super zomerse materialen linnen en gevlochten PU. De lange hengsels zijn prettig te dragen. De bovenzijde is afsluitbaar met een rits, ook kun je er een poeftas van maken door de aan de buitenzijde bevestigde haken aan ellkaar te koppelen en te sluiten met de magneet sluiting. Aan de binnenzijde zitten twee vakken met rits afsluitbaar en twee vakjes voor een telefoon, zonnenbrand e.d. Kortom een super zomers parel!

beach shopper alicante

Stoere nature canvas tas met ster 'Kentucky'
Robuuste en stoere (gewassen) canvas tas met op de voorzijde een ster, voorzien van een kort en een lang hengsel. Uitgevoerd in 4 kleuren Zwart, Groen, Camel en donker grijs. Een functionele grote tas voor bijvoorbeeld een boodschap of het strand. Aan de binnenzijde is de tas voorzien van twee kleine vakjes en een extra vakje met rits. Ook kunt u de tas van model veranderen door de twee buitenzijden aan elkaar te koppelen met een haakje en bovenop kunt u dan de tas dan afsluiten met een magneet. Kortom een geweldige stoere alleskunner!!!

beach shopper kentucky

Canvas beach shopper 'Salou' XL

Beachbag of super shopper "Salou" een echte royale canvas shopper geschikt voor vele doeleinden, strand, shoppen en vakantie. Uitgevoerd in robuust gewassen canvas met een speelse rand van lovertjes en een licht glanzende ster. De lange hengsels zijn prettig te dragen. De bovenzijde is afsluitbaar met een rits, ook kun je er een poeftas van maken door de aan de buitenzijde bevestigde haken aan ellkaar te koppelen en te sluiten met de magneet sluiting. Aan de binnenzijde zitten twee vakken met rits afsluitbaar en twee grotere vakjes voor een telefoon. Al met al een robuuste veel kunner!!!!!

dames beach shopper salou

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste mode accessoires uit de zomercollectie van Ook-Leuk. Volg ons dan op facebook.

Geniet van een heerlijke zomer,
Ook-Leuk.nl - mode accessoires