najaarscollectie damesarmbanden

Dames armbanden Herfst-/wintercollectie

Nieuwe modellen armbanden sfeervolle najaarskleuren in luxe materialen zoals leer en velours in de wintercollectie van ook-leuk.nl. Uitgevoerd met een handige magneetsluiting. Prachtig in combinatie met de overige modeaccessoires zoals damestassen, portemonnees en dameshorloges. Creeer eenvoudig je eigen najaars combinatie. Laat je inspireren door de Ook-Leuk wintercollectie en bekijk alle mode accessoires.

Dameshorloge 'Snake'
Super leuk horloge met gave snake print, elegant en een klein beetje stoer. Leuk om te krijgen maar ook-leuk om te schenken. Dit mooie horloge is bijzonder goed te combineren met een setje ook-leuk armbanden!! Dit horloge heeft dubbele drukkers waardoor hij in extra veel maten te verstellen is. Met gratis reserve batterij.

wintercollectie dames horloges

Dames portemonnee 'Avignon' met voorvak

Moderne, stijlvolle dames portemonnee "Avignon" inclusief afneembare polsband uitgevoerd in een hoogwaardige PU (kunstleer) en voorzien van een prachtig gestanst profiel. Deze portemonnee is voorzien van een ruim voorvak geschikt voor bv. een I Phone. Indeling binnenzijde: 3 grote vakken , een vakje met rits voor kleingeld en 8 vakjes voor pasjes. Deze ook-leuk portemonnee is een praktische en modieuse aanwinst voor uw accessoires.

09 073

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste mode accessoires uit de herfst- wintercollectie van Ook-Leuk. Volg ons dan op facebook.