Voorjaarscollectie

We hebben weer prachtige nieuwe mode-accessoires in de voorjaarscollectie van ook-leuk.nl! De collectie zit boordevol prachtige damestassen, heuptasjes en horloges met een vlotte en hippe look. Laat je inspireren door de Ook-Leuk voorjaarscollectie en bekijk alle nieuwe prachtige mode accessoires.

Prachtige heuptasjes Genève, ideaal voor het warmere weer!

Schoudertasje / heuptasje Genève is niet alleen super mooi, maar ook super handig! Dit damestasje heeft een hippe en vlotte look dankzij de vrolijke panterprint. Je kunt hem ideaal gebruiken als heuptasje, maar is ook in een handomdraai te switchen naar crossbody of schoudertasje. De damestas wordt namelijk geleverd met twee verstelbare banden. Een perfect tasje voor het aankomende mooie weer, uitgaan, festivals, reizen of leuke uitjes!!!

heuptas geneve dames


Dubbele portemonnee Mauritius!

Deze dubbele portemonnee “Mauritius” is precies wat je nodig hebt voor het veilig houden van je geld en pasjes! De twee identieke vakken worden aan elkaar gehouden dankzij de haak met polsband. De dubbele damesportemonnee kan daarom dus ook als een enkele geldbuidel gebruikt worden! Dankzij de haak kan hij overal aan vast gemaakt worden, zoals aan sleutels, een broekriem of aan een tasje. Dankzij de panter print is deze dubbele portemonnee super vrolijk en hip. 

Dubbele Portemonnee Mauritius


Dames schoudertas Bern

Bern is een super handige damestas. Ideaal te dragen over de schouder of crossbody met het verstelbare bijgeleverde hengsel. Je kunt hem daarnaast ook als clutch gebruiken dankzij de bijgeleverde polsband. Je kunt deze klassieke damestas zelfs als heuptasje dragen door er een setje karabijnhaken bij te bestellen voor bevestiging aan de broeksband. Een perfect, feestelijk en sportief damestasje voor de aankomende festivals en leuke uitjes!


schoudertas bern


Ook-Leuk schoudertas / crossbody tas 'Oxford'


"Oxford" een plaatje van een middel grote tas. Vanwege het formaat is deze damestas een fantastisch handig tussenmodel damestas voor even een boodschap of mooi flaneren door de stad. Dankzij de ruime vakken, kun je er al je spullen in kwijt! De tas komt in verschillende klassieke kleuren. Een echte schoonheid!!!!!


Handtas Oxford2De nieuwste modeaccessoires uit de voorjaarscollectie vind je op ook-leuk.nl

Direct een compleet overzicht van de nieuwste mode-accessoires zoals grote en kleine damestassen, portemonnees, horloges, armbanden, sjaals en nog veel meer..

Blijf op de hoogte van de laatste mode accessoires uit de voorjaarscollectie van Ook-Leuk! Volg ons dan op facebook en instagram voor nog meer inspiratie.